BOOKING / PRISER
 
Die Kongebu Hütte Das Schlafzimmer mit 2 doppelte Kojen Die Stube mit Schlafmöglichkeit für eine 5 Person auf der Couch Der Kamin und Küchenabteilung mit Gasherd
 
Dersom du ønsker å leie en av våre hytter, har planer om å arrangere gruppebesøk på seteren inkl. bevertning, eller har behov for andre tjenester i perioden 15. juni - 15. sept., ber vi deg ringe Selstali Seter på tlf (+47) 90 75 11 16. Vi har dessverre ikke tilgang til Internet / e-post på Selstali og i nevnte tidsrom vil vi følgelig ikke kunne besvare slike elektroniske henvendelser. I tiden før og etter høysesongen kan vi i også kontaktes på E-post.

Besøkende som ønsker å kjøpe porsjonspakker av våre seterprodukter, bør på forhånd ringe og bestille disse, da vi kun har en begrenset produksjon - og til tider kan være utsolgt på det ene eller andre produkt. 

NYHET: Fra nå av kan du betale for alle varer og tjenester du kjøper hos oss, enten med kontanter eller elektronisk med VISA / MasterCard etc.

 
HYTTEPRISER / OVERNATTING
Pris pr. hytte er p.t. Nkr 800.- pr. døgn. Hyttene er tilgjengelige fra kl. 14.00 ved ankomst og må forlates senest kl. 12.00 ved avreise. Dersom ikke annet er avtalt med vertskapet, skal hyttene rengjøres før avreise.
 
SELSKAPER / ARRANGEMENT
 
Vi kan nå tilby muligheten for å holde barnedåp,  gebursdagsselskaper, foreningsmøter og mange andre typer for sammenkomster på Selstali. I vårt nye tilbygg er det god plass for inntil 40 personer. Ta kontakt med Nanfrid for ytterligere informasjon og be om et pristilbud på ditt arrangement. Til høyre ser du bilder av vårt nye tilbygg.