Selstali Seter med Gaustatoppen i bakgrunn. Kyrene tar seg en pause. Barn og dyr koser seg på seteren Fra uteplassen foran seteren
 
VELKOMMEN
Selstali Seter ligger i Tinn Kommune (Telemark) - ved foten av den 1883 m høye Gaustatoppen, som er det høyeste fjell i Sør-Norge. Nærmeste by er Rjukan, som er kommunens politiske og administrative senter. Fra sentrum av byen (Turistkontoret) er det ca 18 km å kjøre til seteren.

På grunn av de klimatiske forholdene, er sesongen  på seteren begrenset til ca 10 - 12 uker i året. Vi åpner normalt ved St Hans tider - dvs. rundt 20. juni -  og stenger igjen, første eller andre uke i september. Nøyaktige åpningstider finner du øverst i høyre hjørne på denne side.

Her på Selstali har vi mellom 10 - 12 melkekyr, en del kalver og et par lam. Melka fra kyrne danner grunnlaget for vår produksjon av setersmør, seterrømme, staulsost og prim, som du enten kan nyte som deler av et godt måltid her på seteren - eller som du kan ta med deg hjem i passende porsjonspakker. Vi serverer også ekte rømmegraut, spekemat, sauplapper og kaffe - enten du vil sitte ute på tunet eller inne ved peisen.

I tillegg har vi to koselige tømmerhytter til utleie og vi kan tilby storartede fiskemuligheter etter fjellørret i 10 forskjellige vann.